Instagram er ganske anstendig når det gjelder sosiale nettverk, men det er fortsatt en og annen troll eller spambot. La oss se på hvordan du blokkerer dem.



Hva gjør en blokk?

Når du blokkerer noen på Instagram:

det som er forgylt på reddit
  • De kan ikke lenger se, like eller kommentere bildene dine.
  • De kan ikke lenger se profilen din.
  • Hvis de nevner brukernavnet ditt, vises det ikke i varslene dine.
  • Du slutter automatisk å følge dem.
  • Kommentarene deres er ikke slettet fra bildene dine.

Hvis det høres ut som det du ønsker, les videre.

beste stedet å få bakgrunnsbilder

Slik blokkerer du noen på Instagram

Gå til profilen til brukeren du vil blokkere.

Trykk på de tre små prikkene øverst til høyre. Trykk på Blokkér, og bekreft at du vil blokkere den brukeren.

er Android auto verdt det

Slik fjerner du blokkering av noen på Instagram

Hvis du vil oppheve blokkeringen av noen, er det bare å reversere prosessen. Gå til profilen deres, trykk på de tre prikkene og trykk på Fjern blokkering to ganger.

LES NESTE